GPS halsband till din hund som kan användas med iPhone som ger större trygghet

Med dagens teknik sker en ständig utveckling även när det gäller tillbehör till våra husdjur. Nya och bra användbara saker som kan sammankopplas med din mobil eller till datorn kommer ständigt. En spårsändare som enkelt fästs i halsbandet på hunden gör att du kan spåra djuret på en karta via din mobil eller i datorn hemifrån. Om din hund skulle smita under en promenad eller rymma iväg hemifrån blir det med hjälp av sändaren enklare att hitta hunden igen. Du kopplar upp dig mot en GPS från exempelvis Dustin och ser exakt var den befinner sig och kan hämta den.

Dustin har tekniken du behöver

shutterstock_300998009Dustin.se kan du köpa en GPS för din hund, fulländad teknik gör att du ser var hunden är i din iPhone och i vilken riktning som den rör sig. Ladda ner appen till din mobil, och en enkel meny i appen underlättar för dig att hitta alla funktioner du behöver. Kartans inställningar kan ändras och skiftas över till kameravy. Med tanke på att hundar oftast rör sig i olika sorters terräng är GPS:en vatten- och värmetålig. Den fästs i halsbandet med ett metallspänne eller ett genomskinligt fodral med öppning som kan träs på halsbandet. Sändaren har en hög precision på 0,5 meter.

Hitta din hund med GPS

Hundar är härliga husdjur och en härlig familjemedlem. Men det händer att de smiter eller rymmer och då är det bra om du som ägare kan spåra upp de snabbt så att de kommer hem till tryggheten igen. Oron över var ditt husdjur är försvinner med den nya tekniken som gör djuren lätta att spåra och risken för olyckor minskar betydligt. GPS:en är även användbar vid jakt i skog och mark eftersom du då vet exakt var hunden befinner sig när den driver viltet framför sig. Tryggheten att veta var hunden befinner sig ökar och underlättar sökandet efter hunden.