När denna sida skrivs ligger fokus på två olika saker: den ena är att vara hundägare och den andra att bedriva uppfödning av hundar. I många fall kommer detta att skilja sig drastiskt, men det finns faktiskt en sak som de har gemensamt. Bägge är att anse som hundägare. De som bedriver uppfödning av hundar kommer att vara ägare av många flera hundar, och ha ett mycket större arbete och ansvar i och med detta. De som baradogs-984015_960_720 är hundägare kan vara det av många olika anledningar. Här kan det vara någon som behöver ha en ledarhund eller en hund som ska verka i arbetslivet. Det kan vara de som vill ha en hund anpassad för deras fritidsintressen, eller så är det bara de som vill ha en trogen vän.

Att hunden är en trogen vän är det nog ingen som gått miste om. Hunden kallas ju för människans bästa vän. Är detta ett välförtjänt rykte, eller är det något som alla hundägare bara hittat på? När du ska välja en hund som passar dig är det också mycket att tänka på gällande detta. Känner du till det? Vad händer på en kennel och måste de finns representerade på nätet?

Allt detta och mycket mer kommer du som väljer att läsa vidare på denna sida få veta. Förhoppningen med de texter och artiklar du hittar här är att det ska finnas något informativt för alla. Därför är du hjärtligt välkommen till bergerlamotte.se för en stunds trevlig läsning om mycket som rör hundar samt att ta hand om dem på bästa sätt.